Mijn Wonderland | bloggen
bloggen, unizo, maak werk van je zaak, ondernemers,
875
post-template-default,single,single-post,postid-875,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

To blog or not to blog

Bloggen…  Iedereen doet het. Ik wil het ook wel, maar ik ben niet zo vlotjes met woorden…
Geef mij maar een penseel of potlood en laat me zo mijn ding doen 😉

Maar… Een coach zou geen coach zijn als die persoon je geen goede tips zou geven.
Vorig jaar kon ik dankzij het springplank-statuut en het traject “Maak werk van je zaak” van de VDAB de kans om een aantal opleidingen te doen.
Aangezien ik in een ver verleden wel al bedrijfsbeheer had gehad, dacht ik dat het geen slecht plan was om voor de opleiding Go for Business van Unizo te gaan.

Een opfrissing kwam goed van pas want uiteindelijk is het oorspronkelijke concept van 7 jaar geleden toch iets anders geworden. Waar ik vroeger ook heel veel handwerk deed en vooral geboortekaartjes, ben ik nu een groeibeweging aan het maken waardoor ik vooral aan het werk ben voor lokale ( en iets minder lokale) ondernemers.

Logo’s, huisstijlen, belettering van etalages, wagens… Je noemt het en ik probeer samen een ondernemersdroom om te zetten naar een leuk design dat past bij de zaak en de ondernemer.

En een van de tips die ik kreeg was…  bloggen.

Dus… hier is hij dan, een eerste blogpost… wish me luck…

Als ik het kan volhouden zal ik je meenemen in de wereld van Mijn Wonderland… maak kennis met Kabouter Finn, adoptiehondje Bowie, zwarte kater Loki… misschien die prachtige man die altijd achter me staat, zot idee of niet…

Geen reactie's

Geef een reactie