Mijn Wonderland | Over
27
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-27,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over

Over Sofie

Ik ben Sofie De Leus, 33 jaar, getrouwd met mijn droomprins Michel en ubertrotse mama van kabouter Finn (4) en uiteraard… van jongs af aan een creatieve bij.

Mijn voorliefde voor naaien heb ik sinds kleuter al meegekregen van mijn beide grootmoeders, mijn passie om te tekenen en creatief bezig te zijn van mijn papa.

Hierdoor ben ik uiteindelijk op de kunstrichting van de Wijnpers in Leuven terecht gekomen. Daar heb ik kunnen proeven van verschillende technieken die me nu nog steeds verder helpen om JULLIE wonderland tot werkelijkheid te toveren.

Na een zoektocht binnen de mode heb ik na een aantal jaren toch de stap gezet om avondonderwijs grafisch ontwerp te starten… tijdens deze opleiding is Sofia’s Enchanted World ontstaan.

Na 5 jaar Sofia’s Enchanted World was nu de tijd gekomen om een stapje verder te zetten. Sinds november 2016 kunnen jullie nu ook terecht in mijn atelier!
Door deze stap te zetten en omdat ik Sofia’s Enchanted World een beetje ontgroeid ben is Atelier Mijn Wonderland ontstaan.
Mijn droomplekje waar sprookjes hoog in het vaandel worden gedragen en waar je terecht kan voor een leuk handgemaakt cadeautje, geboorteconcepten waar jullie sprookjes omgezet worden naar een leuk geboortekaartje met alles erop en eraan, Wonderland-thee en soms ook andere leuke items van andere creatievelingen.

Mijn Wonderland staat op de eerste plaats voor sprookjes, liefde, kinderen, en heel veel kleur!

Naast geboorteconcepten en handgemaakte accessoires kan je hier ook terecht voor je bedrijfsdrukwerk: logo’s, huisstijl, brochures, catalogussen, wenskaarten voor uw klanten, auto – en etalagebestickering. Samen bekijken we wat je jouw idee is en starten we samen aan een boeiende reis van schets tot finaal ontwerp.

Berrefonds

Atelier Mijn Wonderland zal vanaf nu een inzamelpunt zijn voor stofjes en/of afgewerkte wikkeldekentjes en hemdjes voor het Berrefonds

Een tijdje terug was ik geraakt door iemand die restjes stof zocht voor deze dekentjes te maken… Als gevolg ben ik mezelf gaan informeren…

Welke dekentjes?
Wel… “het Berrefonds wil een steun zijn voor ouders die hun kindje verliezen tijdens de zwangerschap of kort daarna. Jammer genoeg krijgen niet alle ouders de kans om iets tastbaars mee naar huis te nemen. Juist om deze reden is het fonds in het leven geroepen. Voor het Berrefonds maakt het echter niet uit hoe kort of hoe lang ouders hun kindje hebben mogen koesteren. Wij vinden dat alle mama’s en papa’s recht hebben op een mooie herinnering.
Het Berrefonds heeft daarom een herinneringsdoosje ontworpen. Voor elk kindje is er een uniek doosje afhankelijk van de situatie, mogelijkheden en wensen van de ouders. Dit kan gaan om een hand- en/of een voetafdruk in verf en/of gips, haarlokje, dekentje, kledingstukje, mutsje, sokjes, knuffeltje, gedichtje, kaarsje, foto, broer/zus pakketje, windmolentje enz…”

Het is niet veel, maar vanaf nu zullen ook alle restjes stof uit ons atelier verwerkt worden in deze dekentjes en/of hemdjes…
Ik leef telkens zo hard mee met al mijn ouders die langs komen voor een kaartje… maar we staan eigenlijk nooit stil bij het feit dat het ook kan mislopen… dus als we hiermee de pijn een beetje kunnen verzachten voor ouders die hun wondertje hebben moeten afgeven, dan is dit het minste dat we kunnen doen.

Benieuwd naar deze werking? Ga zeker eens een kijkje nemen op hun facebookpagina en/of www.berrefonds.be