fbpx
Mijn Wonderland | Naam gezocht voor deze lieve heks!
1843
post-template-default,single,single-post,postid-1843,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Naam gezocht voor deze lieve heks!

Je kent dat wel… druk aan het werk en krijg je daar toch een ingeving!
Aangezien ik gisteren met redelijk zware bestanden in Indesign aan het werken was en ik soms wel even geduld moest oefenen… ( en iedereen weet dat dit niet mijn sterkste kant is 🙂 )

Nuja, dan begin je te doodlen… met deze keer een heksje als resultaat. Het blijft toch een bepaalde aantrekkingskracht hebben op me, al die heksen. Maar degene die me kennen, kunnen zich daar wel iets bij voorstellen aangezien het fenomeen heks en natuurreligie hier dagelijks zichtbaar in ons gezin.

Een aantal maanden zat ik ook al te broeden op een heksje, maar de feeling was er niet. Het gevoel: hier kan ik wat mee en hier ga ik zo snel mogelijk iets rond uitwerken!

En ohja hoor! Een snelle pentekening van gisteren werd vandaag een vector tekening in illustrator. En voorlopig ga ik mijn kleinste volgers hun creativiteit hier op loslaten.
Momenteel is ons lieve heksje van Wonderland nog maar bleekjes.. Kan jou kleine kabouter, fee, prinses of ridder onze heks een leuke look geven?

Willen ze helpen? Rep je dan snel naar onze nieuwe Facebook groep 🙂 Kleuren in Mini Wonderland, hier ga je vanaf nu regelmatig een nieuwe tekening vinden die je kan downloaden om in te kleuren!

Ik wens jullie alvast veel kleurplezier!

Lieve groetjes,

Sofie

2 Reactie's
  • An Van Cleynenbreugel
    Geplaatst op 19:47h, 14 september Beantwoorden

    Winnie vind ik wel passen bij haar lieve gezichtje! Ik vind ze alvast prachtig!!!

  • Tante Chris
    Geplaatst op 00:29h, 15 september Beantwoorden

    Geef ze rood haar en noem haar witch Chrissy!😉

Geef een reactie